DoWnLoAd ZoNe
Welcome to DoWnLoAd ZoNe!

After the registration download new movies,games,music,cheats,series...
Call your friends to join us!
PS: Join Our Fan Page on Facebook! :
https://www.facebook.com/pages/DoWnLoAd-ZoNe/191156460895586
DoWnLoAd ZoNe
Welcome to DoWnLoAd ZoNe!

After the registration download new movies,games,music,cheats,series...
Call your friends to join us!
PS: Join Our Fan Page on Facebook! :
https://www.facebook.com/pages/DoWnLoAd-ZoNe/191156460895586
DoWnLoAd ZoNe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Download,Download,Download

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

zeljca i moba

Go down 
AuthorMessage
edo 308

edo 308

Broj poruka : 15
Datum upisa : 2011-02-25

zeljca i moba Empty
20110305
Postzeljca i moba

IMAM problem skinuo sam igricu i jos par filmova pa mi treba neki program sto pokrece i ima u sebi neki 3d primer nemogu da gledam fim drive angry[b] Embarassed Embarassed Embarassed pale No No
Back to top Go down
Share this post on: reddit

zeljca i moba :: Comments

Admin
Re: zeljca i moba
Post Sat 05 Mar 2011, 22:23  Admin
edo 308 wrote:
IMAM problem skinuo sam igricu i jos par filmova pa mi treba neki program sto pokrece i ima u sebi neki 3d primer nemogu da gledam fim drive angry[b] Embarassed Embarassed Embarassed pale No No
ONO STO TI TRAZI PROGRAM NEZNAM STA JE POSTO JA SWE FILMOWE MOGU GLEDATI PREKO GOM PLAYERA,A ONAJ 3D EFEKAT STO KAZES TO MOZES GLEDATI SAMO SA 3D NAOCARIMA!!
edo 308
Post Sun 06 Mar 2011, 08:19  edo 308
Admin wrote:
edo 308 wrote:
ONO STO TI TRAZI PROGRAM NEZNAM STA JE POSTO JA SWE FILMOWE MOGU GLEDATI PREKO GOM PLAYERA,A ONAJ 3D EFEKAT STO KAZES TO MOZES GLEDATI SAMO SA 3D NAOCARIMA!!

skinuo sam odavde tdu 2 i sad mi trazi neki program koji moze da otvori MDX file
Admin
Post Sun 06 Mar 2011, 17:20  Admin
edo 308 wrote:
Admin wrote:
edo 308 wrote:

skinuo sam odavde tdu 2 i sad mi trazi neki program koji moze da otvori MDX file
JESI SKINUO SA DIRECT ILI TORRENT LINK??
KAD SI SKINUO DA LI SI TREBAO DA UNRARUJES??
edo 308
Post Sun 06 Mar 2011, 21:02  edo 308
skinuo sam ga preko torenta i dosao je raspakovan ikonica tdu 2 i serial key i kad kliknem na ikonicu ono mi izbaci da je MDX file i da nemoze windows da otvori to POMAGAJ BRATE
Admin
Post Mon 07 Mar 2011, 08:45  Admin
edo 308 wrote:
skinuo sam ga preko torenta i dosao je raspakovan ikonica tdu 2 i serial key i kad kliknem na ikonicu ono mi izbaci da je MDX file i da nemoze windows da otvori to POMAGAJ BRATE
Probaj ga otworiti preko daemon toolsa...,tj.pokrenuti!

zeljca i moba

Back to top 

Page 1 of 1